7 دلیل لرزش خودرو هنگام شتاب‌گیری را بشناسید

ساخت وبلاگ

که به راحتی قابل برطرف کردن خواهند بود. برطرف کردن این مشکل جزئی اهمیت قابل توجهی دارد، چرا که رسیدگی سریع به مشکل جزئی می‌تواند مانع از ایجاد هزینه‌های اضافه برای خودرو شما شود.

متداول‌ترین دلایل لرزش خودرو هنگام شتاب‌گیری، عدم تعادل چرخ‌ها یا خوردگی پلوس هستند. همچنین ممکن است شفت انتقال نیرو به دیفرانسیل آسیب دیده باشد. در ادامه نگاهی به دلایل مرسوم لرزش خودرو هنگام شتاب‌گیری خواهیم داشت.

1-چرخ‌های نامتعادلاگر بعد از نصب تایرهای جدید یا پس از برخورد چرخ به موانع متوجه لرزش خودرو هنگام شتاب‌گیری شدید، بایستی با مراجعه به یک آپاراتی لاستیک نسبت به بالانس چرخ‌ها اقدام کنید. برای اینکه بدانید کدام‌یک از چرخ‌ها بالانس نیستند، باید توجه کنید که لرزش از کدام سمت احساس می‌شود. این مساله را از طریق فرمان خواهید فهمید با این حال اگر لرزش خودرو از طریق صندلی احساس می‌شود، به این معنا است که چرخ‌های عقب اتومبیل شما از تعادل خارج شده‌اند.

2- شکافتگی پلوسپلوس‌ها اتصالاتی مهم در سیستم جلوبندی خودرو هستند که به چرخ‌ها اجازه می‌دهند حین حرکت به طرفین بچرخند. پلوس‌ها بلبرینگ‌های پر از چربی هستند که در داخل یک روکش لاستیکی قرار می گیرند. پوسته لاستیکی پلوس‌ها بر اثر گذشت زمان فرسوده می‌شود و امکان دارد رطوبت به درون پلوس‌ها نفوذ کند. در نتیجه چربی پلوس‌ها به مرور خشک می‌شود و بنابراین پلوس‌ها کارایی خود را از دست می‌دهند.

اگر هنگام شتاب‌گیری همزمان با چرخش فرمان متوجه لرزش خودرو شدید، این مساله نشان‌دهنده خوردگی و شکافتگی پلوس‌ها است. شکافتگی و خوردگی پلوس‌ها از طریق بررسی روکش لاستیکی آن‌ها مشخص می‌شود. اگر پلوس اتومبیل شما فرسوده است، توصیه می‌شود در کوتاه‌ترین زمان نسبت به تعویض آن اقدام کنید.

3- نقص سنسور اکسیژنسنسور اکسیژن در اگزوز خودرو قرار دارد و بسته به مدل خودرو، ممکن است ساده یا پیچیده باشد. سنسور اکسیژن مقدار سوختی را که در هر لحظه به موتور تزریق می‌شود، با استفاده از گازهای خروجی برای تعیین درستی عملکرد تنظیم می‌کنند. اگر سنسور اکسیژن (یا یکی از چند سنسور اکسیژن) دچار مشکل شده باشد، مخلوط هوا و سوخت کافی به موتور وارد نمی‌شود و به این ترتیب اتومبیل شما هنگام شتاب‌گیری دچار لرزش خواهد شد. ایراد سنسور اکسیژن معمولا از طریق دستگاه دیاگ و بررسی کامپیوتر خودرو مشخص می‌شود.

4- سنسور MAF معیوبسنسور MAF در مسیر ورودی هوا به پیشرانه قرار دارد و میزان هوای ورودی برای ترکیب مخلوط هوا و سوخت را مشخص می‌کند. اگر این سنسور هوای نامتعادل را به موتور ارسال کند، مخلوط هوا و سوخت غیراستاندارد وارد پیشرانه خواهد شد و لرزش هنگام شتاب‌گیری پیش خواهد آمد. برای برطرف سازی این ایراد نیز به دستگاه دیاگ و بررسی کامپیوتر خودرو نیاز خواهید داشت.

5- فرسودگی دسته موتوردسته موتور قطعه‌ای است که از ترکیب فلز و پلاستیک تشکیل شده است. بخش اصلی آن فلزی است و اطراف آن نیز با پلاستیک ضخیم پوشانده شده است. قسمت پلاستیکی به مرور زمان دچار خوردگی می‌شود یا آن‌که به دلیل تعمیرات غیراصولی آسیب می‌بیند. هنگامی که دسته موتور از وضعیت تنظیم خارج شود، موتور هنگام شتاب‌گیری می‌لرزد و این لرزش به اتاق خودرو انتقال می‌یابد. گیربکس نیز معمولا به چنین دسته‌ای مجهز است که خوردگی دسته گیربکس نیز منجر به لرزش خودرو هنگام شتاب‌گیری خواهد شد.

6- احتراق ناقص پیشرانهاین روزها اکثر خودروها به سیستم انژکتوری مجهز هستند که مخلوط هوا و سوخت را برای ارسال به موتور تنظیم می‌کند. سوزن‌های انژکتور و شمع‌ها با گذشت زمان به بازبینی و سرویس نیاز خواهند داشت، چرا که بنزین عرضه شده در جایگاه‌های سوخت از کیفیت فوق‌العاده‌ای برخوردار نیست و همین مساله باعث گرفتگی سوزن‌های انژکتور یا کثیف شدن شمع‌ها می‌شود. تعمیرکاران خبره پیشنهاد می‌کنند پس از طی هر 20 هزار کیلومتر، سوزن‌های انژکتور شستشو داده شوند. زمان توصیه شده برای بازدید و تعویض شمع‌ها نیز سی هزار کیلومتر است.

7- خرابی گیربکسایجاد اشکال در یک یا چند دنده از گیربکس شما نیز می‌تواند موجب لرزش خودرو هنگام شتاب‌گیری شود. بهترین راه برای تشخیص این مساله این است که هنگام حرکت در یک جاده آرام و خلوت، برای لحظاتی پدال کلاچ را فشار دهید. در صورتی که پس از گرفتن پدال کلاچ لرزش خودرو متوقف شد، باید بدانید که یک یا چند دنده گیربکس شما دچار ایراد شده‌اند و به بررسی توسط تعمیرکار نیاز دارند.منبع : https://www.khodrobank.com/ admin...

ما را در سایت admin دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : admin bardiya23 بازدید : 80 تاريخ : شنبه 31 ارديبهشت 1401 ساعت: 19:09